Ayancık Sel - Rgmnhx5i3 Khlm / Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.

Ayancık Sel - Rgmnhx5i3 Khlm / Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi.

Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago.

Bnhqytftke55jm
Bnhqytftke55jm from www.aksutvhaber.net
Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.

Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor.

Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi.

Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini…

Vn8llbrex7mxvm
Vn8llbrex7mxvm from www.eskisehirhaber.com
Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber.

Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi.

Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber.

Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir.

Ououttlpmtr3cm
Ououttlpmtr3cm from pbs.twimg.com
Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3.

Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu.

Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code